Taal & Training

Docent en trainer

Behalve als stemacteur kun je me ook inhuren als taaldocent en taaltrainer, en als redacteur. Mijn speciale belangstelling gaat uit naar werk op het gebied van informatievoorziening, voorlichting, geografie (onder andere recreatie/toerisme en duurzaamheid) en natuurlijk educatie. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan!

 

Taal in de hoofdrol

Wat doe ik op dit moment binnen Met tekst en uitleg?
Ik zou het kunnen samenvatten als: werk met taal in de hoofdrol. Naast mijn werk als stemacteur geef ik taaltrainingen. Als taalexpert train ik vrijwilligers, die laaggeletterden willen gaan begeleiden bij het leren lezen en schrijven. Ik verzorg cursussen Taal op de Werkvloer voor (allochtone) werknemers in het bedrijfsleven. Daarnaast doe ik redigeerwerk en regelmatig een coördinatieklus, waarbij veel accent ligt op zorgvuldige communicatie en nauwkeurig werken.